Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Páteční odstávka serveru Jabbim.cz od anonym - mno... Tak samozřejmě by to asi nebralo přílohy(i...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 7. 2008 15:41

    bez přezdívky
    mno... Tak samozřejmě by to asi nebralo přílohy(i když ono magickým příkazem by to šlo určitě taky zařídit - normální posílání souboru), přes jabber se většinou (teda aspoň myslim) nekomunikuje přes celou obrazovku(většinou přes malý okno). Na kratší zprávy(i když omezovat zprávy pro jabber by asi nebylo úplně ono) by to podle mě bylo ideální(zapínat prohlížeč a přihlašovat se/zapínat mail. klienta) se na přečtení několika řádků textu podle mě nevyplatí.

    Ale tak zase v mailu má člověk lepší formátování(teda jestli se nepletu - rozhodně roztahovat okno kde mi příjde zpráva není úplně ono), lepší ovládání(,,klikací'') a samozřejmě grafiku.


    Můj názor je, že na kratší zprávy se to hodilo - navíc když třeba není člověk dlouho u PC, tak by se jen přihlásil na jabber, vybafla by ne na něj zpráva kolik mu přišlo mailů ty kratší by si pročet, než se mu zapne SW a sesynchronizuje se ;)

    I když bohatě by asi stačilo, kdyby Jabber ukázal, kolik přišlo zpráv a případně ukázal předměty - určitě by to nedalo tolik práce na naprogramování a mohli bysme se toho dočkat v tomhle tisíciletí :D