Hlavní navigace

Názor ke zprávičce PHP bude obsahovat krypto knihovnu Libsodium od NULL - @Kate "Jen bych v PHP prostě nic nového nezačínala....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 2. 2017 22:11

    NULL (neregistrovaný)

    @Kate

    "Jen bych v PHP prostě nic nového nezačínala. Jsou i lepší řešení."

    Přímo jsem ti napsal normální důvod proč se píše dál v PHP, i když určitě není jediný - ne každý může vyměnit celý bussiness, team a workflow kvůli pár blbinám. Netvařme se že v PHP nic normálního napsat nejde - jde a normálně a dobře. Výsměch je zbytečný.

    A je ti jasné, že že tam v tom linku mluví už o roku 1994 a funkce htmlspecialchars je na každém (99% ) webu použita x*x*x*x krát? Není lepší to tak nechat?

    každopádně to žádná divočina není - asi ještě neviděla nějaký starý interní admin pro větší firmu po nějakém flegmatikovi psaný od roku 2005 který má 300 - 400 tříd a scriptů ke kterému přijdeš a nikdo neví co tam je, protože už 2 roky 3 lidi dělají nový v Javě a pořád není plnohodnotný a tak tam dál někdo něco jen tak lepí aby se neřeklo . . . Tak to je divočina, když to máš udrřžovat nebo opravit :-D už několikrát jsem to zažil - je to výživné, ale dost nepříjemné, nějaké "htmlspecialchars" je proti tomu jako "clear as day" - tedy mě to tak připadá . . .