Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Pinguy OS: velmi dobrý derivát Ubuntu od euro - Mno vidim, ze se vyznate pan Strach, osobne...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 12. 2010 10:32

    euro (neregistrovaný)

    Mno vidim, ze se vyznate pan Strach, osobne Vam na tomto miste pred vsemi zraky slibuji, ze az se potkame a buh vi, ze se tak jednou stane, dostanete facek jako kviti, tak se teste bude to komunitni facka s navratem do reality, jsou free a muzete jich dostat neomezene mnozstvi.

    A ted jeste k tomu vasemu sefovi, bohuzel zde uz nelze setrit slova, lze tolerovat, ze mala ryba dela bordel, ale velky ryby nemohou zit dlouho pac jsou k kurzu a loveni, Peto, Peto ... verejne te zde odsuzuji, nelibi se mi tvoje prace, nelibi se mi co jsi udelal z toho portalu, je to hanba, bohuzel nemas sebereflexi, na linexpu jsem te videl a cukala mi ruka, mnozi by rekli ze je to spatny postup, ba naopak dialog nikam nevede a casem overena strategie je nasilna revoluce, vsichni to vi, nehrajme si na humanisty, sere to tu kupu lidi, core jadro guru uz davno odeslo, udelal jsi z toho bezduchou brecku.

    Timto ti Petre ofiko sdeluji, ze zacnu vytvaret tlaky pro tve odvolani z teto fce, ano Strarcha se mozna podari fixovat eurofackou, ale u tve osoby je potre reinstall.