Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Podnikatel, kterému stát nutil Windows, uspěl v prvním soudním jednání od jehovista - Nejake API me jako uzivatele nezajima. Co myslis...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 4. 2013 23:00

    jehovista (neregistrovaný)

    Nejake API me jako uzivatele nezajima. Co myslis temi metafiles netusim. Prepinani rozliseni? Nevsiml jsem si, ze by to v Linuxu delalo problemy. Jaky driver za behu aplikace vymenujes? Pokud vim, tak minimalne v dobe XP byl potreba restart i po instalaci tiskarny. Rychlost? Tak ted fakt nevim co tim myslis, ja problemy nikdy nemel. Koukal jsem na to prihlaseni vic uzivatelu, tak koukam ze mas teoreticky pravdu, ale je to zablokovane a musi se to nejak hackovat.
    Ja to ale beru z uzivatelskeho hlediska a stezuju si na to co trapi me. Ze maji Xka hnusny kod, nebo janevimco jeste me fakt nezajima. Me spis zajima scrollovani v neaktivnim okne, virtualni plochy, presouvani oken jinak nez za titulek a moznost je umistit i do negativnich souradnic(kdyz ti na nejake nudli notebooku vyskoci okno co je vyssi nez je vertikalni rozliseni a potrebujes zmacknout knoflik co je uplne dole, tak jsi na win nahrany), always on top,* ... Vzdycky radsi sahnu po libovolnem DE na Xkach, nez po windows.

    *vetsina tech veci se da nejak resit i na windows, ale obvykle s vedlejsimi efekty