Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Podvodný e-mail napodobuje Českou poštu od Filip Jirsák - Ten „princip všeobecné solidarity“ se normálně nazývá lidská...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 10. 2020 15:43

    Filip Jirsák

    Ten „princip všeobecné solidarity“ se normálně nazývá lidská civilizace. Nezdá se, že by to byl úplně neúspěšný projekt.

    Nevím, proč se omezujete na společné potřeby dvou stran. Proč těch stran nemůže být víc?

    Netuším, proč sem taháte nějaká rýsovací prkna a techniky. Potřebu internetu jako prostředí, kde spam nebude tvořit nebude 90 % e-mailů přicházejících na mou adresu , mám já jako uživatel – není to diktát žádného technika. Potřebu internetu jako prostředí, kde mi webové stránky neodstřelí DDoS za pár korun, mám já jako uživatel – není to diktát žádného technika. A samozřejmě že za to nechci platit majlant, protože jsou to peníze vyhozené z okna – jejich přidaná hodnota je nulová, jenom se jistím proti tomu, abych nenesl náklady za něco, co jsem nezpůsobil.

    Až bude na internetu fungovat věc, která je ve fyzickém světě naprosto samozřejmá – že je každý zodpovědný za své činy, což se vztahuje i na věci jím vlastněné – budou reálné náklady banky nižší, než jsou dnes. A nějak netuším, odkud se bere vaše představa, že dnes někdo náklady na mou komunikaci s bankou dotuje. Mohl byste napsat, kdo a jak to podle vás dotuje?