Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Povinná olympijská aplikace MY2022 je děravá od K> - 1, Vsadim svoje boty, ze podminky typu "zadna...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 1. 2022 23:32

    K>

    1, Vsadim svoje boty, ze podminky typu "zadna smirovaci aplikace" urcite nebyly. Tohle je (jestli dobre vzpominam) proste poprve.
    Navic poradatel se vybira mnoho let dopredu, treba uz ted je znamo misto pro 2032 (Brisbane), to je deset let dopredu. Pred deseti lety nebyl ani covid, a Android byl ve verzi 3. Pred deseti lety proste zadne takove uvahy ani nikoho nenapadly.
    2, jenze to je neprijemna situace z vaseho pohledu. Z pohledu cinana je to doslova bezna vec, ze ma v mobilu nainstalovane programy ktere vyzaduje vlada. Bezpochyby s tim spousta cinanu nesouhlasi, ale porad to je jejich denni chleba.
    To ze sportovci nemaji do problemu IT soukromi a bezpecnosti takovy hled prece na veci meni vsechno, ne? Sportovci jsou ti, co se rozhoduji, zda ty podminky prijmou nebo nikam nepojedou.

    Cimz nerikam ze to je spravne, jenom proste konstatuji fakta. Mam pocit ze vetsina diskutujicich to vidi prave z pohledu ajtaka, a ne z pohledu sportovce co se chysta na vrchol sve kariery.