Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Pražský dopravní podnik musí zveřejnit data o poloze tramvají a autobusů od Jarda_P - Pokud jsem vám sám napsal, že to riziko...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2018 11:28

    Jarda_P

    Pokud jsem vám sám napsal, že to riziko považuji za minimální, tak je zjevné, že jde o vedlejší záležitost. Takže znovu: proč jste začal rozebírat vedlejší záležitost, na které se oba shodneme, že z praktického hlediska bude mít těžko nějaké dopady na bezpečnost ? Nemohl jste danou věc považovat za důležitou, když z kontextu bylo naprosto zjevné, že jde o marginální záležitost.

    Problem bude v tom, ze vy mate problemy s kauzalitou. Jestlize ve 22:23 napisete, ze riziko je marginalni, nemuzu to zohlednit v mem prispevku z 20:49 ve kterem reaguji na vas prispevek z 20:27. Nasledna diskuse je pouze reakci na vase nesmyslne teroristicke scenare. Ted si muzete jit posypat hlavu popelem.

    Petr (neregistrovaný) ---.aim-net.cz Vcera 20:27
    ..............
    Bezpečnostní důvody nezveřejňovat data v tomto případě (alespoň na první pohled) jsou a je chybou, že se k tomuto nemohli u soudu vyjádřit odborníci.

    Zde nasleduje muj dotaz, ktera rizika to jako maji byt, time stamp Vcera 20:49.

    Petr (neregistrovaný) ---.aim-net.cz Vcera 22:23
    ..............
    Takže riziko zveřejnění takovýchto dat je sice minimální, přesto by bývalo bylo fér, kdyby se k tomu u soudu vyjádřil bezpečnostní expert. Nevím co vám na tom stále vadí ?