Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Přední vývojář KDE: končím s Ubuntu! od tominot - Vy homosexuáli sa oháňate bibliou. Každého kto je...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2013 2:09

    tominot (neregistrovaný)

    Vy homosexuáli sa oháňate bibliou. Každého kto je proti vášmu deviantnému správaniu označíte za nenávistného heterosexuálneho kresťana ktorí nemá právo na život, na svoj názor.

    Ak tvrdíte že homosexualita je bežná, je dobrá preto že sa nachádza v prírode a preto má byť dobrá aj pre ľudí, nemali by ste tvrdiť že vraždenie, zabíjanie, a neviem čo čo je v prírode ešte viac bežnejšie, ešte rozšírenejšie je niečo zlé.

    Ak váš argument je to, že je to dobré preto že to robia zvieratá, tým tvrdíte že vššetko čo robia zvieratá je dobré. Zvieratá zabíjajú, vraždia, otrokárčia, prenasledujú, štvú, sú kanibalmi a ako si uviedol, chovajú sa homosexuálne.

    Potom všetko čo robia a spoločnosť ľudí zakazuje, je pre vás zlé a spoločnosť ľudí to musí povoliť, akceptovať. Ak nie, prečo práve homosexualitu z toho všetkého má akceptovať, keď si už dávno určila že to je vec nevhodná a nedobrá pre ľudskú spoločnosť.
    Vaša odpoveď:
    Lebo to robia zvieratá.

    Tak vraždime, lebo vraždia aj zvieratá. Čo robia zvieratá, je dobré, je normálne.

    lenže zvieratá sa nesobášia. Smola.