Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Připravuje Google vlastní tablet s Androidem? od Tom5 - Platili třeba rootu nebo zive.cz? Ne. O nových Apple...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2010 11:18

    Tom5

    Platili třeba rootu nebo zive.cz? Ne. O nových Apple výrobcích se prostě přirozeně diskutuje, jelikož mají vysoký kredit.

    Tak na jedné straně je tu vaše teorie o debilitě uživatelů (dost možná i opakované, protože drtivá většina už uživateli produktů Applu je), marketingem zmasírovaných masách atd.

    Na straně druhé je tu jiné vysvětlení. A to, že se jednoduše jejich výrobky lépe používají a proto je lidé (opakovaně) kupují. A proto mají i vysoký kredit a loajální zákazníky. V čem to vězí? Jestli je to GUI, nebo dílenským zpracováním, to ponechme stranou.

    Zatímco vy počítáte, která krabice má víc a jakých děr a o kolik MHz víc, tak uživatel jede po produktivitě a zábavě (tyto dva faktory se – světe div se – nevylučují).

    A v tom je rozdíl mezi normálním uživatelem a zarvrdlým linuxovým technokratem, který má kvůli tomu v řadě aplikací 5 a více let technologického zpoždění (viz. office balíky, desktop prostředí, multitouch atd.).

    Přečtěte si i články a komentáře tady na rootu, co chtějí normální linuxoví uživatelé. Nechtějí TeX, ale funkční office aplikaci. Nechtějí ImageMagick, ale Gimp. Nechtějí dvacet WM, ale aspoň jedno kompaktní a funkční prostředí atd.
    Koukněte na statistiky stahování Ubuntu(vše hotovo) vs. Slackware (udělej si sám)

    Váš přístup jen ostatním otravuje život.