Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Proč Mozilla nevymění Gecko za WebKit od edois - To zas ne (ačkoliv myšlenka to je pro...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 9. 2008 21:10

    edois (neregistrovaný)
    To zas ne (ačkoliv myšlenka to je pro některé uživatele určitě zajímavá :))), ale uznejte, že když porovnáme možnosti KDE file dialogu a GTK file dialogu, zjistíme, že porovnávat to prakticky nejde ;)
    BTW, k čemu je volba ui.allow_native_file_picker, když se to chová pořád stejně?

    Na QT Firefox jsem koukal asi před rokem a zkompilovat se mi to nepovedlo (jako že spoustu "nezkompilovatelných" věcí dokážu poupravit a zkompilovat, přece jen jsem linux/unix programátor a C/C++ je můj denní chleba ;)).

    Pokud je dnes situace jiná, klidně to zkusím znovu (pak by se pro mě mohl stát Firefox opět prohlížečem no. 1, což kdysi, když v Konqueroru nefungovala půlka webů, byl; teda vlastně kecám, ještě by musel přestat cachovat věci, které prohlížeč cachovat nemá, jako například, když stránka vyhodí 404 Not Found a přitom má dobře nastavenou hlavičku Expires.. jestli se to za ten rok změnilo, měli by to někde napsat, protože takhle mám pocit, že se to bude chovat úplně stejně blbě jako kdysi).

    Na druhou stranu, kdyby pro Konqueror existovala rozšíření, jako Tamperdata, Firebug apod., ani bych o přechodu zpět nepřemýšlel. Konqueror je dle mého názoru daleko kvalitnější prohlížeč (pouze můj názor, nechci tady rozpoutávat flame) a jediné, co mu chybí, jsou právě zmíněná rozšíření.