Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Proč (ještě) není Linux vhodný pro nasazení na desktop? od anonym - Tak nevim, nevim. Muziku si vybiram a ovladam...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 5. 2009 20:59

    bez přezdívky
    Tak nevim, nevim. Muziku si vybiram a ovladam na dalku pomoci mobilniho telefonu, stejne jako filmy na ktere se divam. Drtivou setsinu ostatnich veci zpoustim pomoci klavesovych zkratek, protoze me nebavi prochazet menu. Brouzdam po internetu, dokumenty pro tisk ukladam do PDF, telefonuju se svou mamou pres internet. Jsem schopen spustit jakykoli jeji program na sve obrazovce a upravit ji nastaveni, ackoli jsme 3000km od sebe a oba za NAT.

    Ano, hadate spravne.. pouzivam...

    Linux.

    Netvrdim, ze je vse idealni a bez chyb, ale me momentalne pali jen Adobe Flash. A na pocitaci me mamy ji ve Win nesel poradne zvuk (nejak se zpozdoval a nedalo se to poslouchat) a (svete div se) tisk sel taky hur, v Ubuntu OK hned po instalaci..

    ..a pravda, mohl jsem prohledavat internet a zkoumat, jaka kombinaci klikated me dovede k cili a asi bych to za tyden nasel, to je pravda.. ..ale moment, tohle mi prece zni nejak povedome jako kritika linuxu.. Krucis!!

    Linux na desktopu uz svoje misto ma. Ale je treba vedet k cemu ho chceme. Nekomu muze vyhovovat vic Ubuntu, nekomu XP. Zalezi na konkretni situaci..

    A malem jsem zapomnel.. Virus??

    Ne, dekuju, mexickou chripku jsem nechytil a jine se me (zatim) netykaji..