Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Prodeje telefonů se v posledním čtvrtletí propadly o 18 % na úroveň roku 2013 od Michal Kubeček - Už jsem to zkusil tady, uvidím, co přijde...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 1. 2023 19:06

    Michal Kubeček

    Už jsem to zkusil tady, uvidím, co přijde a v jakém stavu. Ten na fotce vypadá zachovale (rozhodně víc než ten můj), ale fotka zezadu je na první pohled jiný telefon (kdyby nic jiného, tak proto, že 2323 nemá foťák), takže se fotkám moc věřit nedá.

    Že mi nevydrží do smrti, s tím samozřejmě počítám. Ale dokud to bude únosné, budu se snažit vydržet. Bohužel je ten přístup, že "všichni" mají smartphone a kdo ne, je občan druhé kategorie, čím dál rozšířenější. Banky jsou samostatná kapitola, ale nedávno jsem třeba parkoval ve Vysočanech a normální parkovací automat jsem musel hledat o dva bloky dál, blíž byly jen sloupky s QR kódem. Nebo jsem sháněl pevnější montáž k dalekohledu a od určité úrovně a data výroby je docela problém najít něco, co by se dalo rozumně používat bez počítače, tabletu nebo smartphonu. Přitom i kdybych ten smartphone měl, tak do něj rozhodně nebudu chtít koukat během pozorování.