Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Prolomení ochrany Windows RT od Hussein - Souhlasím. Teď se mi dostalo do ruky Lenovo...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 1. 2013 14:53

    Hussein (neregistrovaný)

    Souhlasím. Teď se mi dostalo do ruky Lenovo IdeaPad Yoga 11. Je to docela zajímavý kus hardware, ale Windows RT z něj dělají v podstatě nepoužitelný tácek pod kafe a to je za cenu 19 tisíc fakt luxus.

    Neobstojí ani tradiční argument, že to obyčejnému uživateli stačí. Na internetu (je tam jen IE) nefunguje flash, mizerná práce se záložkami, nepřehrajete MKV film, nenačtete SRT titulky, hloupý emailový klient, příšerné ovládání, atd. Sice máte MS Office, ale je to snad nějaká nehotová testovací verze, nebo co. Jo, a to nejdůležitější pro BFU: Angry birds si taky nezapaříte.

    Nechtěl bych to ukazovat někomu, kdo drží v ruce 10ti palcový tablet s Androidem, protože bych mu byl akorát pro srandu. Nejhorší na tom je asi ta bezmocnost, protože s tím nemůžete nic dělat. Za normálních okolností nemáte dovoleno si nic normálního nainstalovat. "Drahý uživateli, za svoje peníze budeš se svým zařízením dělat jedině to, co my považujeme za vhodné. Je to pro tvou bezpečnost, víš?".

    O Microsoftu jsem nikdy neměl moc vysoké mínění, ale tohle snad nemůžou myslet vážně. A co nutí Lenovo to instalovat je u boha.