Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Prototyp Steam Boxu představen, jmenuje se Piston od JA - Podle celkove velikosti a velikosti PCB to vypada...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 1. 2013 3:10

    JA (neregistrovaný)

    Podle celkove velikosti a velikosti PCB to vypada jako brutalne nadupana masina s aspon osmijadrovym ARMem ... na tom pojedou mozna i miny:o)
    Mimochodem, kdyz s tim ted valve zacal, tak to bude mit tak mozna do dvou let. Nechapu jak chce konkurovat treti konzolou, kdyz microsoft a sony na podzim vydavaji nove generace konzoli.
    Ale tak valve to rekl jasne, ze se boji windows 8 .... respektive windows storu. Velci predni vyvojari budou prodavat hry radej pres windows store za 10% provize nez u valve za 40% .... coz znamena, ze valve bude muset jit s marzema 4x niz, cili bude tak na petine dosavadniho zisku ... takze vymysli co se da, aby si svou nenazranost nejak udrzel. Neni treba byt vestec, aby bylo jasne, ze proste neudrzi a windows store ho bud prevalcuje a valve skonci nebo proste snizi marze a hry zlevni (to bude lozena tragedie pro vsechny hrace:o) A tak kolem sebe kope a kope ... jak male dite. Dokonce jsem v nejakem internetovem platku cetl, ze valve rika, ze W8 budou pro hry katastrofa, to bylo cileno na koho tento blabol? Na vyvojare? Pocitam, ze tem bylo hned jasne wocogo, tak na koho?:o) Rikam, jak male deti:)