Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Prvním Chromebookům táhne na pět let, skončí jim podpora od Jarda_P - Tak to je mozne, nicmene Evropan alespon obvykle...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 6. 2016 22:48

    Jarda_P

    Tak to je mozne, nicmene Evropan alespon obvykle vi, kde jsou USA a umi do nich pichnout prstem i na mape, kde nejsou nazvy. Americani kolikrat ani nevedi, kde je Evropa, ktera je velikosti a poctem obyvatel USA dost blizko. A jak ukazalo popularni video na YT, tak jsou i Americani, kteri si mysli, ze Australie je Iran.

    BTW, kdyz jsem byl na zakladce, meli jsme sice nejake spoluzaky, kteri prolezali s odrenyma usima, ale propadaky ne. Totez na stredni skole, teprve na VS to byl dost drsny masakr.

    Jinak je znamou veci, ze absolvent Evropskych skol casto exeluje vedle absolventu skol srovnatelne urovne z USA, ponechame-li stranou par prestiznich skol, jako MIT. Byvaly i doby, kdy bych rekl, ze absolvent CVUT je na tom lepe, nez absolvent spousty srovnatelnych skol ze zapadni Evropy, ale jak tady ctu diskuse, tak si nejsem jisty, jestli se to vztahuje i na dnesni absolventy.