Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Reddit zakázal 944 účtů šířících ruskou propagandu od null null - @Vasek451 No, dost se hovoří o tom, že v...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 4. 2018 11:52

    null null (neregistrovaný)

    @Vasek451

    No, dost se hovoří o tom, že v Gruzii právě Rusové svým vstupem do Gruzie zamezili další občaské válce, jako byla na Balkáně. Problém je, že tím museli zakročit proti západnímu koni, který měl za pomoci vyvolání občaské války převzít kormidlo nad Osetií. Ostatně náš europoslanec (velký rusobijec) Štetina by o svých podpůrných výletech do Gruzie (a divme se i na Ukrajinu) mohl hodně navyprávět a určitě není jediný.

    " Po kolapsu Sovětského svazu v roce 1991 se malé území Jižní Osetie oddělilo v průběhu války od Gruzie. V srpnu 2008 do tohoto regionu Rusko poslalo tanky, což odůvodnilo úmyslem ochraňovat civilisty Jižní Osetie před gruzínskou armádou. Gruzie, za jejíž zády stály jakSpojené státy americké, tak Evropská unie, oznámila, že se jednalo o holé uchopení území.

    Zdroj: https://www.lidovky.cz/rusko-bez-povsimnuti-posunulo-hranici-dale-do-gruzinskeho-vnitrozemi-o-stovky-metru-gqe-/zpravy-svet.aspx?c=A170712_124716_ln_zahranici_teh"

    Takže klasická připojovačka cizího území na stranu západního dobra i přes mrtvoly. To se za USA táhne jako smrad z bot ....

    Události v Ukajině jsou sice ještě živé, ale co je neoddiskutovatelné je, že na Ukrajinu minimálně v době demonstrací jezdili američané (Biden) a evropané (od Nás Štětina, Schwarzenberg) za protivládními demonstranty. Srovnej si to s tím, že se lidí z Trumpova okolí ani nesmí sejít s nikým z Ruska, jinak je to nepřípustné vměšování.

    Nedovedu si představit že by bylo v pořádku, kdyby jezdili Putinovi viceprezidenti a poslanci podporovat demonstranty třeba v Mexiku nebo v Katalánsku. Ale hlavně že má NATO názor - kua, jsou vojáci, ti mají držet hubu a plnit rozkazy, pokud nejsou protizákoné a ne se vyjadřovat k nějaké politice.

    Krym. referendum tam proběhlo, jako autonomie se může odtrhnout jak chce a to že to neuzná jedna strana (USA, EU) sporu která tam stála o převzetí základny (USA) zas tak moc neznamená. Alespoň pro svéprávné lidi. Ale jako pro nebo proti na to názor nemám, ale je dost možné, že jenom tak vyvázl Krym z "protiterorické operace" na rozdíl od východu Ukrajiny. Ale nevím, situace je tam složitá a těžko soudit aby se to nikoho nedotklo nebo nikoho nezkrátilo na jeho právech.