Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Reddit zakázal 944 účtů šířících ruskou propagandu od Niemand - @Hmmm "Ja som ti dal dnes prvy minus, v...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 4. 2018 17:35

    Niemand (neregistrovaný)

    @Hmmm
    "Ja som ti dal dnes prvy minus, v tomto prispevku. Prave preto, ze tolko vyplakavas kvoli minusom."

    Mi spíše připadá, že dotyčný chtěl zjistit, proč tyto mínusy dostává, nikoliv že se "vyplakává". Myslím, že prostě chtěl pochopit příčinu a následek. Nicméně váš přístup je hodně hloupý. Dokážu si vás představit jako toho příslušníka, který v Pelíšcích vypráví ve škole napínavou historku ... "Jednou k nám na služebnu přišla mladá žena nahlásit znásilnění. Strašně brečela a nebyla k utišení ... Když se teda tak vyplakávala, tak jsme si ji všichni dali jednou dokola a poslali jsme ji domů."

    Pokud chcete dávat mínusy, mělo by to být především z nějakého racionálního důvodu. Pokud častěji děláte věci spíše z emočních důvodů, pak se nechováte racionálně a jste velmi náchylný na manipulaci.

    @technomaniak
    Tady, podobně jako jinde, můžete dostat mínusy z různých důvodů a nezřídka to budou důvody jiné než racionální, takže zkoumat ty důvody racionálně nemá příliš smysl. Například já také dostávám mínusy a myslím, že některé z nich jsou jen proto, že je to příspěvek ode mně, bez ohledu na to co napíšu. Možná vás i s tímhle příspěvkem trumfnu, protože jsem si dovolil napsat něco o důvodech jiných než racionálních (ty bývají převážně emoční povahy) a to je v době sněhových vloček, přecitlivělých lidí a bojovníků za sociální spravedlnost (SJW) taková menší sebevražda.