Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Roskomnadzor pohrozil ruské Wikipedii zablokováním kvůli heslu o ruské invazi na Ukrajinu od uwe.filter - Ok, takže si to shrňme. Jestli Vás správně...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 3. 2022 9:30

    uwe.filter

    Ok, takže si to shrňme. Jestli Vás správně chápu, jste z principu proti jakékoliv blokaci webu. Na druhou stranu zde kritizujete tu naší a omlouváte tím tu Ruskou…
    To máš asi dost bujnou fantazii. Jak z kritiky naší cenzury plyne obhajoba ruské? Tam žádná implikace není - může to tak být, ale vůbec nemusí, a není nic, co by tomu nasvědčovalo.

    Existuje jedna země se kterou jsme reálně ve válce. A to už od Vrbětic.
    Myslíš ty Vrbětice, kde jedna paní povídala, že za to můžou ruští agenti? To jsou totiž jen hypotézy, nikoliv jasně doložená fakta, ačkoliv je to tak prezentováno. Mohlo to tak být, ale stejně tak to mohl být jen lokální nebetyčný bordel a k explozi došlo blbou shodou okolností, nebo to taky mohla být rozkrádačka a potřeba zahladit stopy. Nebo cokoliv jiného.

    Věříte víc našim tajným službám, nebo tomu, co se píše/psalo na těch webech?
    Nemá jakýkoliv smysl věřit libovolné tajné službě, ať už naší nebo zahraniční. Jejich náplň práce je slušná špína, včetně manipulace pro různé skryté či "vyšší" zájmy, takže rozhodně není dobrý nápad jim nekriticky věřit.