Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Rusko skutečně plánuje vlastní kryptoměnu CryptoRubble od Jarda_P - Pokud odmítáte vidět skutečný problém, a sice to,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 10. 2017 23:43

    Jarda_P

    Pokud odmítáte vidět skutečný problém, a sice to, že těmto lidem jsou odmalička vymývány mozky násilnickou ideologií islámu....

    Zkuste min cist ty Zemanovy sebrane spisy. Oni nebyli vsichni vychovani v talibanske madrase. Syrie byla pomerne moderni a celkem sekularni zeme. Islamsti magori jsou import z Iranu a dalsich mist.

    Kde jsou ti nejohroženější - ženy a děti Jezídů a křesťanů ?

    To nevim. Vy mate v ruce nejake spolehlive statistiky o slozeni uprchliku podle pohlavi, veku a nabozenskeho vyznani nebo zase spolehate na Zemanovy splechty?

    Jinak ja zatim znam akorat jednoho uprchlika a to je syrsky krestan, toho casu student v Belgii. Rekl bych celkem normalni clovek.

    A proč se hned všichni chytli pojmu INTEGRACE a nikoliv dočasného pobytu (vzpomeňte jak to bylo s bosenskými muslimy před nějakými cca dvaceti lety u nás - byli zde dočasně a pohybovali se v ubytovnách kde o ně bylo dobře pečováno, po skončení války se většina z nich zase vrátila domů a průměrný Čech nejspíš ani nevěděl, že tu byli) ???

    Proc se ceho kdo chytl se zeptejte jinde.

    Jinak nevim, co brani tomu, aby to s pobytem nynejsich uprchliku bylo stejne. Pokud okolnosti dovoli, muzou se vratit domu.

    Nevim, jak bylo pecovano o bosenske muslimy. Dovoluji si ale upozornit, ze o dnesni uprchliky v CR pecovano moc dobre neni. Tech par nestastniku je nekde v jakemsi koncentraku, majetek, ktery meli, jim byl urady ukraden a kdykoliv nekam vyjdou ven, vsichni jim davaji najevo presne tolik sympatii, co vy. Pricemz o nich nic nevite a videl jste je mozna v televizi, mozna ani to ne. Nebo si o nich ctete v nejake Murdochove sracce.