Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Rusko skutečně plánuje vlastní kryptoměnu CryptoRubble od hugochavez - @ L. (neregistrovaný) 91.219.246.--- Jenže Putinovi nejde o elegantnost,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 10. 2017 1:21

    hugochavez

    @ L. (neregistrovaný) 91.219.246.---
    Jenže Putinovi nejde o elegantnost, ale naopak o ukázání "jsem tak mocný, že když se mi nelíbíte, klidně vás nechám zabít před kamerama u zdi Kremlu a nic se nestane".

    Ty budes asi jeho osobni tajemnik ze Putinovi tak dobre vidis do hlavy vid?

    Kazdej Rus vi ze clovek na tak vysokym postu ma velkou moc, to Rusum nikdo nemusi dokazovat.
    Zaroven ale vrazdeni oponentu vypada dost blbe, a to i v Rusku a obzvlast pokud bych jich bylo vice, takze se to resi jinak= kdyz uz vladnouci establishment nekdo doopravdy sere tak se z moci uredni prohlasi za blazna i s patricnym razitkem a uklidi se nekam hoooodne daleko do ustavu.

    Dela se to tak v mnoha zemich, a muzu ti prozradit ze co sem tak slysel tak se tenhle model zacina pouzivat i tady v DK na magory-kriminalniky se kteryma si system nevi rady. U vyslechu nic nereknou, a pokud je policajti nechytnou pri cinu nemaj je za co oficialne odpalit. Vsichni ale vi ze takovyho magora nemuzou nechat pobihat venku takze jde pred koncilium doktoru a ty se usnesou ze je nutny nasadit tzv. "forvaring" alias umisteni do ustavu na dobu neurcitou ;o))) a udajne zejmena sefove pakistanskych gangu z tohodle maj opravdovy bobky!! A tak je to spravne-tak to ma byt.
    Nektery mafiani z Hells Angels se kvuli tomuhle riziku uz radsi odstehovali do Spanelska.