Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Rusko skutečně plánuje vlastní kryptoměnu CryptoRubble od Jarda_P - Nejprve je potřeba odstranit prvotní příčinu, tedy zastavit...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 10. 2017 20:17

    Jarda_P

    Nejprve je potřeba odstranit prvotní příčinu, tedy zastavit boje,....

    Jak?

    V Africe je problém ten že se tam jenom platí za těžení laciných surovin pro západ diktárorům. Zainvestovat obnovu života v Africe není až tak výnosný bussines plán ale techonologie vědu na to máme.

    Nejde jen o to, ze to neni ak dobry bisnys, ale take o to, ze nekteri soudruzi preferuji Afriju jako zdroj levnych surovin a diamantu. Krome toho obnova neni jednoducha v podminkach, kde lidem jaksi casto chybi smysl obcanstvi a misto toho pestuji ruzna nepratelstvi vuci jinym, protoze jsou z nejakeho kmene, ktery nemaji v lasce. Kolikrat pak staci malo a je z toho Rwanda nebo Kongo. Kdyz leckde vyhnali belochy, meli moznost po nich prevzit funkcni farmy a dale je rozvijet. No, prevzali. Vyrabovali, znicili a odnesli zarizeni a dnes je tam hovno. V Jizni Africe odstranili apartheid a vysledkem neni zadny pokrok, ale vzajemne vyvrazdovani. Tak opravdu nevim, co by se tam dalo delat, krome nastoleni dalsi ze serie diktatur, ktera bude drzet vsechny za koule tak, ze si nevyskoci ani pet centimetru. Snad leda se uplne odangazovat a nechat to vyhnit. Po sto letech a milionech mrtvych by snad bylo mozne o pomoci uvazovat. Jenze problem je v tom, ze zapad dela pomoc tak, aby na ni vydelal sam, ne ti, kterym je pomoc urcena.