Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Rusko zablokovalo Telegram a s ním spoustu dalších věcí od null null - No, selský rozum. Všichni víme i z ČR,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 4. 2018 12:43

    null null (neregistrovaný)

    No, selský rozum. Všichni víme i z ČR, kde se dá opravdu důvodně předpokládat jakási úroveň soudnitcví, tak slova jako "podjatý" a "zmanipulovaný" v souvislosti s justicí tak slýcháme pořád a kolik to vypovídá o skutečném stavu? Když to uslyšíme 40x do roka a více tak taky nemáme "nezávislé" soudy?
    Je jedno jaký máš režim, i od nás ze západu víme, že pokusy občas ovlivnit soud tady jsou tak i tak. Někdy úspěšné, někdy ne a přesto se u nás nehovoří o nějaké "závislosti" soudů.
    O paranoidních psychopatech by se toho dalo napsat hodně, třeba v souvislosti se zdánlivou koncentrací ruských agentů s jinými názory v diskuzích , že?

    Ale nevím proč to stáčíš na Putina. Ten zákon tam takový je a soud evidentně rozhodl podle toho. O to tu šlo.To s nějakou nezávislotí evidentně nemá nic společného. Co bys řekl o kvalitě soudu, který by sice rozhodl jak se ti líbí ale bylo to v rozporu se zákonem, byť debilním? A kde pak končí selský rozum, tedy názor soudce?

    Musíš si vědomit, že soud je autorita na rozhodnutí podle platných zákonů, ne selskorozumová poradna ... Ale dál je to na Rusech, co ty víš co oini ve většině, teda vůlí lidu, skutečně chtějí?