Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Rusko zablokovalo Telegram a s ním spoustu dalších věcí od Jarda_P - Takže tohle demokracie opravdu není. Za jedinou demokratickou...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 4. 2018 20:17

    Jarda_P

    Takže tohle demokracie opravdu není. Za jedinou demokratickou formu vlády považuji referendum. A případné žvásty o nezpůsobilosti voličů, kterou se jeho odpůrci z té bandy parazitů ohánějí, si můžeš strčit za klobouk se štětkou, protože v době kdy ve Švýcarsku tenhle model zavedli byla většina voličů negramotná a způsobilí byli.

    Zpusobili asi nebyli, ale prokousali se skrz to. Tehdy ale byla jina doba a nerozhodovalo se o vystoupeni z EU. A od te doby se ve Svycarsku pestuje povedomi o vecech, aby lide mohli rozhodovat a nedelali pritom hovadiny, jake by okamzite nasekali Cesi, kdyby dostali moznost. Nejsem proti prime demokracii, ale napred musi vzniknout jakasi politicka kultura obyvatelstva, lide se musi naucit rozpoznat lhare a manipulatory a ty musi z politiky vyvolit ven. K tomu ale nedojde, protoze podle Jesity II. jsou veci jako obcanska vychova se smysluplnym programem vyuky ztratou casu.