Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Samba team dostal dokumentaci od Microsoftu od LO - Aha, takže jak si představujete budoucnost OS nevíte,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 12. 2007 5:56

    LO (neregistrovaný)
    Aha, takže jak si představujete budoucnost OS nevíte, je vám to jedno, ale víte, že managed jazyky to být nemohou, protože by na spuštění Notepadu byl třeba 64-CPU cluster. To zní jako názor člověka, který, na rozdíl ode mě, ví, co se dá ve kterém jazyce napsat, nehledě na jeho skvělé vzdělání ;). Váš názor samozřejmě nezmění ani reálné argumenty (například 5x-10x rychlejší ABI call, obecně nižší režie, možnost model checkingu atd). Vás "názor" totiž nevypadá jako vhled zkušeného profesionála do situace, ale jako jakési hysterické kopání stylu "tihle přece nemůžou, to musí být open source".

    Ano, s ženami se dají dělat zajímavé věci. Nemám na mysli ani tak zasouvání orgánů (a předmětů), nechat si uvařit snídani a vyžehlit prádlo. To jsou všechno zajímavé věci. Ale ty důležitější věci nebudme ventilovat na root.cz, abychom nezvýšili nával mužů na trzích se ženami (kluby, PR oddělení, knihovny a posluchárny apod). OK?

    Nemám vás rád, ani nerad, nevidím důvod k emocím. Ale že je 31.12., tak se trochu projevím, a tímto vám přeji šťastný nový rok.