Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Satelity připojí k internetu země bez rozvinuté infrastruktury od Trident - Zrejme jsi uplne nepochopil co jsem chtel sdelit....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 7. 2013 14:21

    Trident (neregistrovaný)

    Zrejme jsi uplne nepochopil co jsem chtel sdelit. Tak tedy jeste jednou pro ty mene chapave.
    Jedna se o pripojeni stavby+vybudovani posledni mile a nikoliv o vybudovani vnitrnich rozvodu. To prvni stoji radove vic penez. A pripojovani jednotlivych staveb uz O2 par let nechce delat. Takze si tam klidne frkni VDSL modem kdyz ho nemas kam pripojit.

    Hotove vnitrni telco rozvody nebo aspon priprava sachet je neco co by melo byt u novostaveb samozrejmost ( a to prosim bez diskusi ). U stare stavby by se to melo delat s rekonstrukci jinych rozvodu a v mezicase staci nejake docasne reseni typu duta rohova lista mezi plovoucku atp.

    BTW: Platim 1200 za wifi. Mezi obcemi s 500 a 900 obyvateli. Za necely kilometr zacina Praha. Neni telefonni linka. Ti co maji v okoli linku tak maji cca 2-4Mbit. Jako backup mam KLFree. Nerikam ze nejde alternativa, jen je diky letisti financne narocna. V konecnem dusledku i kdyz do toho vlozis svepomoc tak stejne podstatnou cast zaplatit musis.