Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Sčítání lidu online mělo problémy, formulář by už měl fungovat, ale bývá přetížený (aktualizováno) od Petr Soukup - Já si vždycky říkám, proč podobné aplikace nenajíždějí...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 3. 2021 8:57

    Petr Soukup

    Já si vždycky říkám, proč podobné aplikace nenajíždějí postupně? Mohli to přece v tichosti otevřít několik dní před oficiálním termínem a odladit si to v testovacím provozu - stačilo by třeba nechat možnost si formulář předvyplnit a uložit, nápor by se tak zvyšoval postupně a měli by více času to vyladit. To oni né, oni raději budou s ostudou pracovat celý víkend.

    Ještě více se to hodilo u registrací k očkování, kdy to měli otevírat postupně pro jednotlivé ročníky. Metoda kdo dřív přijde, ten se dřív očkuje, zcela jasně musí vést k totálnímu přetížení a kolapsu, to byla naprostá jistota.

    Kolik že tato aplikace stála miliard?

    Sčítání lidu mohla být hodně pokroková věc za Marie Terezie, nyní už je to jen činnost ze setrvačnosti a způsob jak rozhazovat další peníze. I když už za Marie Terezie byla jednou z hlavních motivací výběr daní a odvod do armády.