Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Šéf CIA pochybuje, že šifrování mají i jinde než v USA od Lael Ophir - Ad Mohl bych byt za blba, kdyz bych...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2016 1:24

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad Mohl bych byt za blba, kdyz bych rikal, ze maso prirozene obsahuje sysnteticke hormony, ktere emusi byt zcla identicke s temi prirodnimi - takže podle vás je určující co je "přirozené" a "přírodní"? Wow. Přírodní a přirozené je chodit nahý, jíst kořínky a syrové maso, a umírat v průměru ve dvaceti na dýmějový mor. Jinými slovy to že je nějaký hormon syntetický, nebo to že ve velkém množství není zdravý prospěšný, ještě nic moc neříká o tom jestli působí nebo nepůsobí problémy při konzumaci masa zvířat, která ho v nějakém množství požila.

    Ad Koncentrace solaninu v bramborach je zretelne o dost odlisna od te, ktera je bezna v lilku pormechuti a dalsich - to jistě ano. Ale pointa je v tom že jde o neurotoxin, tedy zcela zjevně škodlivou látku, kterou dostáváme do těla konzumací brambor v množství, která dovede přivodit otravu už při konzumaci kila brambor. To je celkem pecka. Na jedné straně pojídáme až 200 mg/kg neurotoxinu v bramborách. Na druhé straně spousta lidí šílí z nanogramů nějakého hormonu v mase, což je množství, které jsme ještě před pár lety neuměli ani detekovat.