Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Šéf CIA pochybuje, že šifrování mají i jinde než v USA od Lael Ophir - Ad prezident EC je predstavitelem tech demokraticky zvolenych...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2016 13:04

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad prezident EC je predstavitelem tech demokraticky zvolenych hlav, ne predstavitelem obcana - v tom případě český premiér nereprezentuje občany ale prezedenta, a celá vláda reprezentuje parlament a nikoliv občany. Jenže ve skutečnosti máme zastupitelskou demokracii, takže jsou občané reprezentováni tranzitivně.

    Ad GMO; To, ze nejsou dukazy, je dost mozna dano tim, ze neexistuje nezavisly vyzkum na dane tema - těch naopak existuje velká spousta.

    Ad cim merite tu uspesnost pouzivani - produkcí, náklady, zdravotní nezávadností.

    Ad geny, ktere do prirody vypustite, z ni uz neodstranite - jak jsem řekl, je to stejná situace jako u čehokoliv co vypěstíme jiným způsobem (včetně náhodných mutací které "postrčíme" ozařováním semen, a ani se pak neobtěžujeme zjistit, co se vlastně v DNA změnilo). Kulturní plodiny nejsou o nic "přírodnější", než GMO.

    Ad Porusite-li zasadu opatrnosti a skepticismu, muzete jednou, az bude pozde, zjistit, ze to byla chyba - mě zelení mužíčci ve snu našeptali, že klasické šlechtění je dílo ďáblovo, a je odpovědné za všechno zlo. Dokažte že to tak není, a do té doby se budeme všichni pást. GMO jsou ve skutečnosti nejlépe prozkoumané potraviny na téhle planetě.

    Ad nemluvim o finalne finalnim textu, ktery pak soudruzi podepisou v televizi, ale o finalnim navrhu, o kterem se jedna - jak jsem psal, takový neexistuje

    Ad takze oni si tam tak sedi a u kafe si povidaji. To vse za prisnych bezpecnostnich opatreni. A nemaji k tomu ai kousek papiru, ani jeden post-it, ktery by mohli zverejnit - ukažte mi jednou mezinárodní smlouvu, která se zveřejňuje v době jednání. Nakonec ty dohody o ochraně investic, které TTIP nahrazuje, také nebyly zveřejněné v draftu.

    Ad USA diktuji a ostatni stahnou ocas a poslouchaji prikazy - z čeho máte ten dojem?