Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Senát v USA schválil konec střídání časů, od roku 2023 jim zůstane letní od Trident - Mam to podobne, obcas +2hodiny. Dle dlouhodobych statistik...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 3. 2022 14:37

    Trident

    Mam to podobne, obcas +2hodiny. Dle dlouhodobych statistik potrebujj i jako kmet spat 9h. S nazory se stopro shoduji. Jako rodic jeden z duvodu zmeny skoly u decka byly tzv. nulte hodiny. Tohle jsem mel i na stredni. Tam to znamenalo vstavani treba ve 4:50 pro studenty z nejake diry u marianek. Pred maturitou neni nic lepsiho. Cesi jsou v tomhle nucenem vstavani exemplarni hlupaci.

    U moravaku jeste horsi. Navstivte si treba jizni moravstan. Tam lidi otevírají obchody i v 7 a zaviraji v 15-16. Nevim co cekaji? Ze obchod s obuvi a detskym oblecenim bude zastrihavat vino ve dne? Trochu civilizovanejsi je Brno, ale zaviracka vankovky uz ve 20h v neděli jednoho prenese do hluboke minulosti ( asi setri petrolejky).

    Nejhorsi je to brzke vstavani u deti a v ceskych nemocnicich. Kdy vam sestricka meri teplotu v 5h rano :-(((. Zvlaste decko v puberte potrebuje nekdy spat treba 10-11h dle rychlosti dospivani. Brzo do skoly a pozde ze skoly. Vyborna priprava na zivot. Kasarny hadr.

    Ne nadarmo se cechum rika Franz Josef people :-(((