Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Severní Korea byla 9 hodin a 31 minut bez internetu od Seti - No to je zase snůška nesmyslů, lží a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 12. 2014 13:03

    Seti (neregistrovaný)

    No to je zase snůška nesmyslů, lží a demagogie.

    Že extrémní nacionalisté projeli volby je naprosto nepodstatné, důležité je, že se podíleli velkou měrou na převratu. Referendum na Krymu hlídali nezávislí mezinárodní pozorovatelé a to i přesto, že OBSE pozvání Krymského parlamentu odmítlo, protože se západu nehodilo do krámu. Řeči o Putinovi a extrémistech jsou směšné. Nevím, proč sem taháte Stalina.

    "nevím že by Pravý sektor střílel do lidí."

    Jo, vy toho nevíte koukám víc, zato víte, že Janukovič nechal střílet do demonstrantů. To jste se zase dočetl na iDnes? :-D Ty statisíce demonstrantů se nesešly kvůli odklonu od přístupové dohody, protesty narůstaly postupně. Genocidu na východě UK rozpoustaly ultrapravicové strany spolu s armádou UK po převratu. Poslanci byli umlčování a vyháněni, bylo vyhrožováno majitelům masmédií.

    "Janukovič utekl do Ruska, a byl svržen legálně zvoleným parlamentem."

    Co to? Kým že to byl svržen? LOL :-D

    "Ad USA nenapadly Irák - US napadly špatnou zemi, hlavně díky "inventivní práci s důkazy", kterou po 9/11 předvedl George W. Bush."

    USA napadly správnou zemi. Potřebovali se zbavit Husajna, který se jim stal nepohodlný tím, že odmítnul prodávat ropu za dolary.

    "Podobně to vypadalo i v Jugoslávii. Když etnické problémy zadusí tvrdá diktatura, a ta pak padne, často se situace dostane mimo kontrolu."

    To myslíte ty kecy o údajných etnických čistkách v Kosovu, které byly záminkou tzv. "humanitárního" bombardování a které později popřeli někteří vysocí důstojníci NATO?

    "US a EU se do něj vojensky nevložily a povstale nepodporovaly právě z toho důvodu"

    Jistě :-D
    http://www.freepub.cz/2013/usa-britanie-prestaly-s-neletalni-podporou-syrske-opozice/

    "Islámský stát vytvořili lidé původně napojení na Al Kaidu"

    Ovšem, Al Kaida, líheň všech teroristů světa :-D

    "jenže "Arabské jaro" nerozpoutali amíci"

    Nic takového jsem netvrdil.