Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Severní Korea byla 9 hodin a 31 minut bez internetu od Lael Ophir - Ad už vidím, jak prozápadní loutkovláda na UK...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2015 0:05

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad už vidím, jak prozápadní loutkovláda na UK pronajímá Rusku Sevastopol - myslíte "louktovládu" vzešlou ze svobodných voleb? A proč by neměla Ukrajina pronajímat základnu Rusko? Vždyť hospodářská orientace na západ neimplikuje vstup do NATO. Koukněte se na neutrální Rakousko, Švýcarsko, Švédsko a Finsko. Ukrajina neměla důvod vzdát se příjmů z pronájmu.

    To bylo samozřejmě před tím než Rusko obsadilo ukrajinské základny na Krymu, anektovalo Krym a poslalo vojáky na východ Ukrajiny. Putinovi se podařilo dokonale zbořit sousedské vztahy, a Ukrajinci budou Rusko nenávidět ještě desítky let.

    Ad nikoho nemůžete nutit, aby se podřizoval vládě nastolené ozbrojeným pučem - o jakém ozbrojeném puči to mluvíte?

    Ad Krymští občané se jasně vyjádřili v referendu - v "referendu" pod zbraněmi ruských zbraní, ve kterém mohli opakovaně hlasovat i lidé bez ukrajinského občanství, a které bylo monitorované fašistickou organizací se sídlem v Rusku? Tak to pak ano ;)

    Ad v podstatě podle mezinárodního práva Ukrajina jako stát neexistuje; provalil to sám tajemník OSN Ki-Mun - máte k tomu nějaký zdroj?