Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Severní Korea byla 9 hodin a 31 minut bez internetu od Lael Ophir - Ad nejde o nějaké dodávání zboží, tady jde...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2015 4:02

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad nejde o nějaké dodávání zboží, tady jde hlavně o poskytnutí půjček, prostě klasický scénář zadlužení a zotročení - aha. Takže když Ukrajině poskytne půjčku Rusko, je to pro dobro věci. Když je to EU/US/IMF, je to proto aby způsobili zadlužení a zotročení. Zajímavé :). Video jsem už komentoval tam co jste mi postnul první část.

    Ad vstup UK do EU přináší pro členské země EU značná pozitiva - odstranění obchodních bariér přináší výhody oběma stranám. V případě Ukrajiny z toho mohou těžit jak naše firmy, tak ukrajinské. Nicméně evropský zemědělský trh je zdeformovaný dotacemi, trpí nadprodukcí, a vstup zemědělské velmoci se zemědělcům ve Francii a Polsku nemá důvod líbit. Podobně náklady na vybudování infrastruktury a zavedení funkční státní správy na Ukrajině budou veliké.

    Ad v plánu nebyly třeba ani rakety US v Posku, přesto tam jsou - pokud máte na mysli protiraketovou obranu, tak ta není namířená proti Rusku, jak jsem vám už psal.

    Ad viz GMO - vizte co jsem vám k tomu psal: smlouva Ukrajinu nijak nezavazovala pěstovat GMO.

    Ad co říká o asociační dohodě Oskar Krejčí; volný vstup levného a často i kvalitnějšího unijního zboží by přes volnou hranici s Ruskem ničil nejen ukrajinskou výrobu, ale i ruskou - kupodivu Kazachstán ani Bělurusko problém nevidí, a nemíní uzavírat svůj trh pro ukrajinské zboží. Ad neobsahovala ani příslib odstranění vízové povinnosti - jak jsem psal, slibovat Ukrajině výhody se nikomu moc nechtělo.

    Ad já si pro naše děti takovou budoucnost opravdu nepřeji - to jsem myslel že máte na víc. Co byste řekl o specifické skupině
    obyvatel, která páchá více než 90% vražd a skoro 99% znásilnění? Nepřijmul byste je do práce? Neobsloužil je v obchodě? Nenalil jim v hospodě? Demonstroval byste proti nim? Zavřel byste je všechny preventivně do kriminálu, nebo rovnou vyhnal za hranice? Tou specifikou skupinou obyvatel jsou muži :/

    Co kdyby vás někdo nakrmil videem o kriminalitě mužů a ukázal vám případ řekněme Eda Geina ilustrovaný záběry z filmu The Texas Chain Saw Massacre (film je inspirovaný jeho zločiny)? Uvědomil byste si, že ne každý muž je násilník? Nebo byste po každém muži, včetně sebe sama, házel kamenem?