Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Shuttleworth: Windows 7 je pro Linux příležitost od Rodelero - http://www.ecis.eu/documents/Finalversion_Consumerchoicepaper.pdf Tady neco o prasarnach MS. Dale se s vami...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 4. 2009 13:57

    Rodelero (neregistrovaný)
    http://www.ecis.eu/documents/Finalversion_Consumerchoicepaper.pdf

    Tady neco o prasarnach MS.

    Dale se s vami uz nebudu dohadovat. Melete tu porad jako kolovratek casto odporujici si tvrzeni a lzi se zjevnym dvojim metrem. Taky to vypada, ze jste placeny full-time flamer. Ale to je vas problem. Ja za flamovani placen nejsem a diskuse s vami je pro me zbytecna ztrata casu.

    GPL na komunismu rozhodne nestavi. To je blabol. Jestli si tam za kazdou cenu chcete hledat nejake pralalely je vase vec. Nejspis i nejake najdete. Ale to neni problem ani u MS.

    GNU a GPL stavi na zkusenosti s UNIXem. Ten mel byt volne dostupny vsem, ale nebylo to pravne osetreno a tak si jej privlastnily ruzne firmy (mezi nimi i to vase SCO). GPL je prave reakce na toto. Aby se neco takoveho vickrat neopakovalo.

    Jestli nutne potrebujete pripodobnit GPL ke komunismu tak se do toho klidne dejte. Ja se te vasi snaze budu akorat smat.

    Ale pak se nedivte, kdyz MS prirovnam k distributorum drog (warez verze, kterou v podstate schvalujete, ala prvni davka je vzdycky zdarma) nebo k nacisticke ci komousske ideologii ci podobnemu svinstvu. A budu mit stejnou pravdu jako vy.

    Tak si to tu uzijte. Aspon ze nelezete na abclinuxu. Ackoliv, tam existuje (narozdil od roota) na podobne trolly spolehliva medicina v podobe blokace.