Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Simplocker: ransomware pro Android schovávající se v síti Tor od Jarda_P - Ano, nahradte HD SSD, aby vam Widle jely...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 6. 2014 20:48

    Jarda_P

    Ano, nahradte HD SSD, aby vam Widle jely rychleji.

    Jsem zrovna tak pred dvema tydny hodil Sparky Linux na ThinkPad x40. Je v tom 1 GB pameti a 1.8" Disk. Widle XP na tom jely tragicky pomalu a to tehdy mely o pul giga RAM vice, nez dnes Sparky. Clovek nejmene 10 minut cekal, nez skoncily vselijake updaty a kdeco, nez to zacalo byt jaksi pouzitelne. No, moc jsem od toho necekal. Ten disk je desne pomaly. A vite, ze to v Linuxu nejak moc nevadi? Clovek to zapne, za chvili ma login screen, prihlasi se a za chvili muze mit nahozeny Firefox, Libreoffice.... A da se to pouzivat, az jsem neveril vlastnim ocim, jaky je to fofr i s tim desnym diskem. Pri stejnem typu pouziti s XP se clovek furt dival na kontrolku, jak sebou disk zoufale zmita a pod Sparky nedela nic. Jen obcasne obvykle veci, jako nejaky ten update zurnalu nebo proc ten disk periodicky poblikava.

    Takze SSD si vy nacpete, kam chcete, me by celkem k nicemu nebyl. Pri mem zpusobu pouziti pocitace by to nemelo smyls a ten trochu rychlejsi boot za ty prachy nestoji.