Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Skype Classic končí, Microsoft nutí všechny přejít na verzi 8.0 od Lael Ophir - Skype ve verzi 8 má nově galerii pro...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 7. 2018 0:09

    Lael Ophir

    Skype ve verzi 8 má nově galerii pro odeslané/přijaté média (obrázky a spol.), linky a soubory. Prohledávání historie není stoprocentní, je o kousek horší než v desktopové verzi 7, ale zase je daleko lepší, než bylo v té UWP aplikaci.

    Problém u alternativ je ale jinde. Můžete z Wire kontaktovat někoho kdo má Skype? Bohužel ne. Mezi komunikátory prakticky neexistuje interoperabilita. Když, tak jen přes 3th part apps, které často neumí všechny features nativní aplikace (třeba chybí sdílení obrazovky, video hovory apod.), a občas je autoři původní aplikace prostě odstřihnou.

    Pro uživatele to znamená používat ten komunikátor, který má nejvíce jeho kontaktů (resp. typicky 1-3 komunikátory). Kdybyste za mnou přišel s tím že mám jen a pouze kvůli vám používat nějaký Wire, tak řeknu že jste asi desátý kdo mi doporučuje nějaký poslední super hyper nejlepší komunikátor, o kterém jsem nikdy ani neslyšel. A pokud nejste velmi dobrý zákazník, tak bych vás s tím poslal do háje - tak jako všechny ostatní.