Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Sony nasadí na výrobu TV roboty, ušetří 70 % nákladů od Trident - Vyvoj SW je ale problem jineho oddeleni. Ne...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 7. 2021 14:11

    Trident

    Vyvoj SW je ale problem jineho oddeleni. Ne hromadne vyroby HW v tovarne. O inovaci vyroby v tovarne obvykle rozhoduje uplne jiny vesmir nez vyvoj produktu.

    U auta vam taky ve fabrice kde se vyrabi nikdo nerozhoduje o typu navigacniho sw a jeho updatovaci roadmape do integrovaneho palubniho pocitace.

    Kde to myslite ze jsme? Sony nebyla firma ktera uz zacla s vyrobou sw a hw paralene. Jsou tam stare struktury a ty je nutno inovovat a zde v komentarich kritizovat. Japonsko je strasne zaostale v komunikacnich procesech a nechutne tradicionalisticke.

    Prijde mi to natolik pateticke jako kdyz nekdo napise se sony vymeni uklizecky za roboty a hned se na to nalepi jouda kritizujici problem s televizi sony. JE TO PROBLEM JINEHO ODDELENI - jineho manazera.

    Sony tradicne bere SW jako dil do vyroby HW. Coz je spatne. Sw nikdy neni opraven, updatovan ci inovovan alespon 2 roky. Proste je pro ne lepsi diky zkostnatelym procesum udelat novy produkt.

    U mnoha sony produktu jsem se takto zklamal. Ale treba plakat na spravnem hrobe.

    14. 7. 2021, 14:14 editováno autorem komentáře