Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Společnost Facebook se přejmenovává na Meta od nil nil - @Cikáda Vyřešilo by se tím to, že by společnosti,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2021 17:51

    nil nil (neregistrovaný)

    @Cikáda

    Vyřešilo by se tím to, že by společnosti, které mají neblahý vliv na zdraví populace - sebevraždy, digitální demence a jiné ... prostě přestaly mít legální bysnys na základě vědomé destrukce. Já o tom začínat nechci, ale ty sítě jsou tolerovány jenom proto, že jsou momentálně v čele kulturně-ideologické války proti západní společnosti tak, jak jsme ji znali.

    To, že se to ví dlouho, to vím. Vyhledal jsem případ poslední, protože to nikdo jen tak nesmete, že to už je jako dávno.
    Jinak ten tah s tou studií je jasný. Ten má vytvořit tlak na vhodnou regulaci, na které budou ke prospěchu svému kooperovat vláda se sítěmi a něco si hezky přihrají. Viděl jste tu whistelblowerku? Okamžitě ve všech médiích, chválená, hned na rychlo před senátní komisí a výslech jak ze žurnálu. Jenom si to srovnejte s tím co se dělo, když whistleblower vynestl informaci o Sentry, kterou používají sítě na interkomunikaci při blokaci lidí a zpráv - řev, popírání, nikde v médiích, zavřela se voda.
    To ale nemění nic na tom, že ta zpráva je skutečná, Instagram to způsobuje, Facebook o tom věděl a zamlčel to.

    29. 10. 2021, 17:52 editováno autorem komentáře