Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Spuštěn projekt LinuxNews.cz od Martin Kysela - 1) S vypady jste zacal Vy. Nechapu, jak...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 9. 2005 16:33

    Martin Kysela
    1) S vypady jste zacal Vy. Nechapu, jak souvisi jakakoliv situace na kteremkoliv serveru, s jehoz provozem ja nemam nic spolecneho, s provozem meho portalu LinuxNews.cz. Jestli mne hodlate napadat, najdete si k tomu alespon vecne podklady a argumenty.

    2) Vim velmi dobre, jak se Linux+ vyvijel za Vaseho vedeni. Take ale vim, ze jste mel k dispozici ceske clanky od ceskych autoru a presto byla kvalita tragicka. Ja provadim korektury naprostych zverstev, ktera nekteri prekladatele vyprodukuji a vysledek je stale podstatne srozumitelnejsi a lepsi, nez to, co jste sveho casu predvadel Vy. Presto jsem si vedom rezerv, ktere vsak vychazi ze slabin v modelu prace na casopisu.

    3) Koukam, ze intenzivne studujete Linux+. Priznam se, ze ja LinuxEXPRES nesleduji. Mozna je to tim, ze pro Linux+ nepredstavuje konkurencni hrozbu - alespon pod Vasim vedenim. ;-)

    Znovu opakuji, mate-li jakekoliv *vecne* vyhrady k moji praci, smerujte je prosim na muj e-mail a rad si o nich popovidam. Zde uvedena zpravicka je venovana spusteni portalu LinuxNews.cz a Vy jste zacal zcestnou OT debatu o nicem. Na dalsi off-topic reakce proto na tomto miste jiz nebudu reagovat. Dekuji za pochopeni.

    S pozdravem,

    Martin Kysela