Hlavní navigace

Názor ke zprávičce SUSE pracuje na nové grafické bootovací obrazovce pro Linux od Libor Šedivý - Á, komando nastoupilo. Další důvod, proč se lidi...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 10. 2017 7:37

    Libor Šedivý

    Á, komando nastoupilo. Další důvod, proč se lidi Linuxu děsí, protože se bojí lidí, jako vy. :-) A co hůř, několikrát jsem váš příspěvek četl a trochu mu nerozumím. Ne, není to slovenštinou. ;) Možná to začalo tím /3ja/, ale prostě nechápu zcela. Asi jsem tupej. :-) No, základ rodiny je v tom, že si *pomáhá*, bohužel toto asi nechápete. Když u mě někdo ten OS vidí, ptají se, co to je. Nastínil jsem jim různé nástrahy a chtěli to. A někdo nechtěl. Prostě někdo rád Widle, někdo Ubuntu, někdo Lubuntu, Kubuntu,.. a pak v dáli SuSE, Debian a tak. Já se pohybuji v komunitě linuxářů amatérů a z toho vše vyplývá. Nejsem linuxový fanatik, ale když vidím, že funguje a zuřím z toho, jak mě furt někdo otravuje, že se Windows seká, plní se mu viry atd., tak mu doporučím linux a pak se už skoro neozve. S linuxem je minimum problémů, maximálně upgrade raději dělám já.

    A jak jsem psal kolegovi výše, možná jsem měl takto reagovat trochu pod jiným postem. Nicméně jde o to, že snahu SuSE vítám, je to krok směrem k normálním uživatelům a lidskému desktopu, který prostě na počítač patří. Mě to nikdo nevymluví. Nevím, proč by linux měl být jen pro odborníky. ;)