Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Svítilny v chytrých mobilech požadují nesmyslná práva od Bla - Přijde mi, že nejlepší je blbfone. Z telefonu potřebuju...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 10. 2014 13:42

    Bla (neregistrovaný)

    Přijde mi, že nejlepší je blbfone.
    Z telefonu potřebuju smskovat, volat a fotit.
    Současné křápy mají velký display, který se při první příležitosti (čti: náhodném pádu) rozkřápne, jsou to velká hebla, která akorát překáží a na brouzdání po netu je stejně lepší počíták.

    Ano, jediný pokrok je v tom, že s chytrým telefon je možné jít srát.
    Což jako člověk, který nijak dlouho nesere, jakkoliv neocením.
    Staré dobré časy, kdy si lidi brali na hajzl Rudé právo, kindle nebo Jobsův společník ke sraní, ty už se nikdy nevrátí.

    Teď abych byl posranej z baterky, jestli na mě náhodou něco nebonzuje.

    Jde to tak nějak do pjěrdele, každý hadr bude mít na sobě čip, který změří, jestli mám treky už moc proprděné, fusekle jestli svojí lepivostí překročili hraniční mez Krčmářova dilema (http://www.root.cz/clanky/vedecka-prace-existuje-zakon-schvalnosti/) a na základě opotřebení se automaticky odinstalují do koše nebo do pračky. Doba, kdy ponožky nenajdu tam, kam jsem je naposled nalepil, se hraničně blíží. Vezmete si na sebe bundu a chytrý čip v ní spustí autodestruční mechanismus, protože někdo rozhodl, že už je nemoderní.

    Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly, prý, tedy, v našem případě bych řekl, že je dlážděna chytrou technologií.

    Rok: 2020
    Frenk: Víš, kde je Jim?
    Tomy: Ano, sleduji ho, naboural jsem se mu do čipu v kondomech, které má v kapse.
    Frenk: A seš si jistý, že máš správnou polohu?
    Tomy: Jistě, chip v jeho trenkách ukazuje stejné souřadnice GPS, tenhle chip je starší a méně přesný, ale přesto dost dobrý....hele, teď mi to píplo, právě si usral, už běží chemický rozbor. Analýza DNA je kompletní, mám ho.
    Frenk: A jak ho zabijeme?
    Tomy: Chtěl jsem přeprogramovat autodestrukční mechanismus v Apple řiťovibrátoru, který nosí každý správný Applista zastrčený v prdeli, aby se vznítil a zabil ho mučivou smrtí, ale myslím, že bude stačit spustit autodestrukce u jeho kšiltovky Adof Dassler, trochu neodhadli množství C4 a mělo by to udělat dost velkou ránu, aby mu mozek vystříkl nosní dírkou ven!
    Frenk: Ok Tomy, zabij tu svini!