Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Tesla již prodala 10 % bitcoinů od nil nil - @dominecf Teoreticky sem tato debata k Aeronetu patří -...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 5. 2021 12:17

    nil nil (neregistrovaný)

    @dominecf

    Teoreticky sem tato debata k Aeronetu patří - je to IT informační systém by design a patří do práce s informacemi a daty. Tedy se do toho pustím.

    Za prvé, krátce, takové Aeronety vždy byly a budou, je to něco jako plochá země nebo flotila Aštara Šerana. Nějaké diváky si to vždy našlo a najde.
    Za druhé, Aeronety jsou symptom. "Hlavní" informační systémy - média - a nově sociální sítě tvoří někdy až lžívý obsah, často jako spíš ideologická brožura nebo koncentrát špatnosti a jak jde čas, tak stále víc lidí vidí, že to není dobré, neodpovídá to nějaké dlouhodobé skutečnosti a lidi to cítí a vidí. Tak hledají jinde.
    A to zdaleka nemá co dělat jenom s politikou a kdo je nehodný západní společnosti. Já se už delší dobu díky svým zdravotním problémům zajímám o informace okolo zdraví a mohu Vám svědomitě říct, že to co lidem nabízí systém - vůči kterému tak rádi porovnáváme ty Aeroty, jsou čisté lži a dezinformace. Často také jenom a puze prachsprosté komerční nesmysly. Já osobně co se týče kvality informací nevidím mezi Aeronetem a běžnými médii rozdíl. První nečtu vůbec, druhé jenom málo, protože se denně ukazují ty lži. Stejně část informací proudících ke mě je uvádění mainstreamových manipulací na pravou míru. Takže investuji čas do sledování tzv. "alternativních kanálů", ale ty jsem si už časem prověřil a netrpí takovými problémy, jako klasická média - už jenom proto, že vysílají informace, ne pravdy.

    4. 5. 2021, 12:20 editováno autorem komentáře