Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Torvalds o Windows Vista od masi - To jsou kecy. To ze je chyba v...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 1. 2007 11:00

    masi (neregistrovaný)
    To jsou kecy. To ze je chyba v userlandove aplikaci Explorer (pozor, to neni Internet Explorer) pri praci s jednim konkretnim protokolem (Samba. A se siti jako takovou to nema nic spolecneho), prece nepopira nic z toho co jsem psal. Nebo ano?

    To je podobne zhovadily argument, jako kdybych zacal vychvalovat jadro linuxu a vy me na to napsal, ze je debilni, protoze Konqueror obcas spadne. Jiste bez Exploreru se ve Windows neobejdete, ale stejne je to idiotskej argument.

    Argumentovat technicky nedokazete, nerozumite tomu, jenom si najdete nejakou chybu a aniz byste premyslel, jak s tim souvisi nebo neosuvisi to shrnete do skatulky "stoji to za hovno". Je mi lito, ale to je uplne stejne stupidni skatulkovani jaky provadi typicky uzivatel windows, kdyz prohlasi: "joo, mozna to mate lepsi, ale vzdyt tam ani nepustim video z webu a neotevru doc.A co me jako uzivatele zajima?". Tak presne to tady predvadite.

    Windows ma chyby, Linux ma chyby. V necem je lepsi Windows v necem Linux. API o kterem jsem psal ma 100% lepsi Windows. I sam Miulas pise (nevim, jestli ho budu citovat presne). Na Posixu je videt, ze ho navrhovala standardizacni komise, kdezto (zminene) API psali programatori.