Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Ubuntu Christian Edition 3.1 od mys elf - Tohle je nesmysl jako Brno. Každý člověk, s...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 5. 2007 17:02

    mys elf (neregistrovaný)
    Tohle je nesmysl jako Brno. Každý člověk, s jehož činností přijdu přímo nebo nepřímo do styku, mi zasahuje do života. Každý kuřák, který si zapálí na stejné ulici, každý řidič, který řídí auto po stejné ulici, každá smažka, kterou musím vykopávat ze vchodu, protože si tam píchá pervitin. Každý zadavatel billboardu, každý provozovatel obchodu v ulici, kterou procházím mi zasahuje do života. Holt prostě žijeme ve stejné společnosti, lezeme si do zelí a navzájem se omezujeme pomocí zákonů, abychom se navzájem nesežrali.

    Potraty nejsou antikoncepce, to uznává i ultraliberální sexuolog Uzel, tak co sem tenhle argument taháš. Uznávám, že kdyby černoušci v Africe používali prezervativ (což Církev nedoporučuje), omezilo by se šíření AIDS (ochrana není stoprocentní, ale je hodně vysoká). Pokud by Afričani nesouložili jako zvířátka každý s každým a nevěřili šamanům, že soulož s pannou vyléčí nákazu HIV, bylo by to ještě lepší. Za tyhle jejich zvyky Církev nemůže, být po jejím, tak AIDS v podstatě není.

    Určitě věřím, že kdyby naši poslanci nezakazovali bordely, tak by naše země byla Zemský ráj napohled. Však jim jde jenom o naše dobro a můžou se přetrhnout, ale křesťani jim to s těmi bordely naprosto znemožnili a nenechali jim prostor pro poctivou práci. Fakt smutné.