Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Ubuntu Touch má nový přepínač aplikací od phone - Nejsem ve svete patlacich telefonu dostatecne kovany, stale...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2016 12:45

    phone (neregistrovaný)

    Nejsem ve svete patlacich telefonu dostatecne kovany, stale uspesne vyuzivam svoji letitou nokii E66 (byt uz nekolikrat reinkarnovanou). Nema Nexus omezeni ze nejde rozsirit pametovyma kartama?
    Navic vzhledem k nedostatku casu bych rad neco by design, kde s tim nebude tolik prace. Predpokladam ze na ten Nexus bych to musel roubovat, mas s tim vlastni zkusenosti? Nezustane na ulozisti nic z googlovskyho androidu?
    Dlouho jsem se dival po cenove dostupnem telefonu, jehoz software by nemel zadne prime vazby na firmy typu MS / Google.
    Blackberry zavrelo se svym systemem kram (navic melo problem co se tyka "bezecnosti" kdy otevreli vratka statni sluzbe).
    Firefox OS od Mozilly byl bohuzel myslenkou "nadcasovy", myslim ze dojeli hlavne na to ze mozilla, byt jeji "poslani" ma dobrou myslenku, nevi kudy kam.
    Ubuntu phone device se prestali prodavat zrovna kdyz sem chtel jedno koupit.
    SailfishOS od Jolla je nyni asi nejvhodnejsi pro me pozadavky, ale pro zmenu maj uzavrenej program v ramci ktereho slo ziskat telefon s jejich OS (Turing Phone je predrazenej, navic taky nedostupnej).
    Nekde jsem slysel ze na nejakej Nexus jde naroubovat uspesne i ten SailfishOS, ale zase jsme u toho ze to nebude by design.