Hlavní navigace

Názor ke zprávičce UK odmítlo bezpečnou cestu Juliana Assange do nemocnice od Jarda_P - Podobně byste totiž v půlce WW2 mohl tvrdit,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 10. 2015 19:52

    Jarda_P

    Podobně byste totiž v půlce WW2 mohl tvrdit, že než všechna ta zvěrstva války, měli raději Hitlerovi nechat co chtěl.

    Hussein nevedl vyhlazovaci valku proti zbytku sveta. Pocet obeti rezimu Husseina za casove obdobi je mensi, nez v pripade dnesniho bordelu.

    Ad legalizovali zabijeni a mizeni lidi bez soudu; rozvědky; ale ilegalne - které konkrétní zákony máte na mysli?

    Vsechny. Znate snad nejakou zemi, kde maji v zajkonech, ze jeji rozvedka smi pobihat po svete a vrazdit po libosti?

    Ad Ono se v USA valci - proti US je vedena válka, a to i na území US. 9/11 je pro US obdobou Pearl Harbor.

    Prosim vas, nezerte tu americkou propagandu tak nekriticky. Tohle je Bushova interpretace a Bush je alkoholicky dislektik, ktery si plete vyznam slov. Pearl Harbor byl napaden regulerni armadou jineho statu s pomoci vojenske techniky. Utok na WTC usporadala soukroma skupina psychousu za pomoci unesenych civilnich letadel, ktera jsou dopravnim prostredkem, ne zbrani hromadneho niceni, jak se vam Bush pokousel nakukat. Nasledne USA zautocily na dva staty, z nich zni jeden nemel s utokem nic spolecneho.

    Jinak je zajimave, ze kdyz napriklad Irgun vyhodil do luftu kus hotelu Krale Davida, kde pri tom zarvalo nejakych 90 lidi, USA o valecnem aktu nic nekricely a dodnes lezou Izraeli do zakonceni zazivaciho traktu. Takze udalosti jsou pojmenovavany tak, jak se to zrovna komu hodi. Merime kazdemu stejnym metrem, ale je natisten na kusu gumy a natahneme ho, jak zrovna potrebujeme.

    Mimochodem ze 775 zadržených na Guantanamu jich zbylo 116, zbytek byl převážně propuštěn. Z těch propuštěných se 107 prokazatelně vrátilo k terorismu, a u 77 existuje důvodné podezření.

    O tom zadne statistiky nemam k dispozici. Nicmene urcite ne vsichni. Jsou taci, kteri se v ramci moznosti vratili k predchozimu zivotu. V Guantanamu hnili leta, USA jim nedaly zadne odskodne a akorat jim bylo receno, ze maji drzet hubu a krok.