Hlavní navigace

Názor ke zprávičce UK odmítlo bezpečnou cestu Juliana Assange do nemocnice od Jarda_P - Zajimave je, ze se ty jiz tak obrovske...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 10. 2015 20:14

    Jarda_P

    Zajimave je, ze se ty jiz tak obrovske naklady astronomicky zvysili pote, co si tam za prezidenta zvolili toho nejvetsiho blbecka, co se jim podarilo vystarat. Jestli to nebude spise, nez nejakymi smlouvami, radsi nesmyslnymi valkami, o ktere nikdo, krome tamniho zbrojniho prumyslu nestal. A treba take tim, ze utraci za nesmyslne zbranove systemy, ktere pohlcuji miliardy, ale v jsou prakticky nepouzitelne v opravdovych valecnych podminkach. Napriklad letadla s astronomickou cenou na visacce, ktera nejenze potrebuji betonove letisiste, zatimco ruska letadla startuji a pristavaji na posekane louce, ale dokonce po par hodinach letu potrebuji nakladnou komplexni udrzbu, takze v pripade valky by byla vic na zemi, nez ve vzduchu. Kdyby s takovym harampadim letala British Air Force, byla by dnes Anglie nemeckou kolonii.

    Jinak si nedelejte iluze. Kdyby Rusaci obsadili CR, USA nehnou ani prstem. Nanejvyse do Kremlu zafaxuji dopis, ze to od Rusaku opravdu nebylo hezke.