Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Ukažte prohřešek proti user experience a vyhrajte od Kaacz - Již dlouho se v Amarok 2 dá horní ovládání přepnout...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 5. 2010 1:01

    Kaacz (neregistrovaný)

    Již dlouho se v Amarok 2 dá horní ovládání přepnout na slim toolbar .. ostatně i to větší zobrazení je již jiné a menší .. viz http://www.root.cz/zpravicky/vysel-amarok-2-3-0/ ve videu asi 1:30.
    KDE4 notifikace .. s těmi se taky zatím sžívám. Někeré mi tam připadají správně, některé bych raději jinde (třeba přenosy Krusaderu na pozadí bych uvítal zpět v malých info oknech).
    Gnome neřeším, nepoužívám ho.
    Pokud se týká HW… VGA se snažím držet Nvidie.
    Kupodivu ale současný služební NB „HP Elitebook s ATI grafarnou žádná sláva“ funguje normálně. Lenovo TP jsem měl T43p bohužel s ATI a cpu byl single P4. Ale i tam to šlo.
    Pokud se týká iAtom, tak na mašinkách s ION chipsetem je desktop normálně svižný. Samozřejmě že úkony které musí dělat CPU rychlostí neoplývají.
    S dobrou grafárnou jsou některé akce s okny desktopu rychleší v KDE4 díky využívání 3D funkcí. Například změna překrývání oken. CPU nedělá nic, GPU se jen oznámí změna pozice oken v ose Z. Rozhodně jsem toto vylepšení odezvy oproti KDE3 zcela jasně poznal na Dualcore 1,4GHz s NV7600.