Hlavní navigace

Názor ke zprávičce USA: Většině uživatelů mobilního internetu stačí 2 GB na měsíc od Tom - Dokud jsem měl mobil od zaměstnavatele a neomezená...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 9. 2012 10:06

    Tom (neregistrovaný)

    Dokud jsem měl mobil od zaměstnavatele a neomezená data, tak jsem věčně z mobilu byl na YouTube, poslouchal jsem inet rádia přes TuneIn, stahoval si nové aplikace a i objemné hry při čekání na bus, na přítelkyni atd.

    Takže jsem určitě celkově přenesl víc jak 200 MB denně, což je cca 6 GB měsíčně. A tedy 2 GB by mi nestačilo ani náhodou!

    Jenže teď už v té firmě nepracuju a nemám možnost být pod rámcovkou. Takže mám jen balíček 150 MB dat a používám to jenom na synchronizaci kontaktů, kalendáře, e-maily, Whatsapp, Viber, jízdní řády, občas mapy a pár stránek na webu.

    Měsíčně se tak vlezu do 100 MB, ale jen proto, že už nevyužívám datově náročné služby. Kdybych si mohl připlatit a byl tam malý rozdíl, tak bych si to zaplatil... Ale platit 1000 Kč měsíčně za to odmítám! To raději vydržím s pár MB :-).

    A platit si mírně vyšší FUP třeba 500 MB nebo 1 GB nemá smysl - musel bych se stále omezovat a přitom bych platil víc jak dvakrát tolik než teď.