Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Uživatelé Firefoxu se nedali od soustruh - vy jste tak jednoduchy az to bije do...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2005 19:31

    soustruh (neregistrovaný)
    vy jste tak jednoduchy az to bije do oci. vas web je snuska nesmyslu postavenych na hlavu, principialne odmitate jakoukoli alternativu k vasemu "nejlepsimu reseni" cehokoli, o vsem vite nejvice a na vsechno jste odbornik. priznavam, ze ja tak dobry nejsem, vy jste ale pravdepodobne prvni sveho druhu: neco jako chodici encyklopedie celeho sveta vsech dob.
    jiste - ie ma daleko vice moznosti a proto je pro nej tezsi vytvaret webove prezentace! tomu jsem asi nerozumnel. chtel jste rict, ze ie obsahuje vlastni prvky vymyslene ciste microsoftem, ktere nejsou a asi ani nikdy nebudou ve specifikacich w3c, ktere jsou jedinym platnym standardem pro tvorbu webu, a pravdepodobne ani nikdy nebudou podporovany jinym prohlizecem. k cemu je potom web fungujici jen v jednom prohlizeci na jedne platforme? myslite si, ze uzivatele komercnich unixu, linuxu, bsd, mac os nebo solaris by nechteli internet stejne jako vy se svym ie na platforme windows?
    a propos, kdyz uz jsem se dostal k mac os, je to jen krucek k applu - dalsi tema, na ktere mate pomerne sverazny a vyhraneny nazor. operacni system os x je podle vas system minule genarace, apply jsou predrazene nesmyslne pocitace a napr. jejich procesory jsou daleko za intelovskou platformou, protoze maji malou frekvenci. nebudu tady rozebirat operacni system, se kterym nemam primou zkusenost, rozhodne vsak vim, ze je to plnohodnotny system stejne jako napriklad vase skvele, barevne a stabilni windows xp, ani cenu, ktera je u znackovych produktu mnohdy k nepochopeni, casto ale take skyta velmi vysokou a na prvni pohled neviditelnou kvalitou, tema frekvence je ale na vasem blogu velmi caste.
    srovnavate p4 3.2 ghz s podle vas "aktualnim" modelem a64 3000+ (mimochodem ten ktery jste pouzil pro test je jiz rok stary) a vyzdvihujete ze intel ma vyssi vykon za nepatrne vyssi cenu, a ze to, ze by amd stacila nizsi frekvence, naprosto popirate. patrne jste si asi nevsiml toho, ze intel s o 70% vyssi frekvenci ma priblizne 10% narust vykonu, navic srovnavate 2 modely, ktere nejsou postaveny proti sobe (3.2 ghz vs. 3000+) a navic i podminky testu, jako 1 gb vs. 512 mb ram mi prijdou malinko mimo.
    zkratka, nevim jak to delate, ale pri vyhledavani temer cehokoli pomoci googlu na me velmi casto vykoukne odkaz na vas web (neni to tou vasi encyklopedicnosti?). po precteni nekolika clanku o vas a vasem logickem uvazovani mam velmi nevalne mineni, ale jsem pristupny diskuzi (patrne narozdil od vas, pokud vam totiz v nazorech na clanek kdokoli vyvrati vase dogma, je ihned smeten). berte tento mail jako vychodisko nekolikamesicniho nepochopeni smyslu vaseho webu a clanku na nem.
    s pozdravem
    struzsky