Hlavní navigace

Názor ke zprávičce V Asii a Africe se prodávají telefony s předinstalovaným malware od Lael Ophir - Rdiff-backup pokud vím zapisuje rozdíly mezi posledním full...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 12. 2014 12:14

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Rdiff-backup pokud vím zapisuje rozdíly mezi posledním full backupem a současným stavem (stejně jako to dělají SW pro Windows). Takže když děláte v pondělí full backup a následně od úterý do soboty differential backup, obsahuje každý differential backup všechny změny proti stavu v pondělí. U jednoho týdne to není problém. Když máte historii delší, zapisujete do differential backupu opakovaně všechny změny.

    Ad Nemam nasysleno od souboru 1 az po 17000, ale napriklad posledni tisic nebo dva - s pár tisíci emaily je to ještě větší nuda. FYI já mám dva archivy, cca 2.5GB, plus 4.5GB dat v OST souboru (cache dat která jsou na serveru). Ty PST soubory se mění jen výjimečně, když přesouvám data ze serveru do archivu. OST soubor není potřeba zálohovat, protože se dá jeho obsah kdykoliv dotáhnout ze serveru (který je samozřejmě zálohovaný).